Custom Pages

14. syyskuuta 2015

Habitaren jälkeen

14. syyskuuta 2015



Pääsin minäkin laittamaan sateenvarjokuvan. Näitä on nähty melkoisesti blogeissa ja lehdissä, mutta omani on nyt vihdoin tässä.

Habitare kuuluu joka kerta niihin tapahtumiin, joihin haluan ehtiä. Tänä vuonna aikataulu antoi myöden vasta sunnuntaina, joten siksi tämä kuva vasta nyt. Olette ehkä lukeneet messuista jo paljon, joten kommentoin ihan lyhyesti.

Messujen suurin anti minulle oli tällä kertaa varmaankin se, että katsoin asioita hieman eri näkökulmasta. Nyt oikeasti etsin, tutkin ja mietin meidän uuteen kotiin sopivia materiaaleja ja kalusteita. Lattialaatat olisin voinut valita siltä seisomalta ja upeita keittiöitä oli paljon. Kaikki valaistukseen liittyvä kiinnosti myös. Uudet ideat ja prototyypit kiinnostavat minua vuosi vuodelta vain enemmän, ja tänäkin vuonna mukana oli upeita oivalluksia.

Toinen merkittävä tekijä oli nähdä ja jutella tuttujen kanssa. Samanhenkisten ja samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa jutteleminen on aina niin inspiroivaa ja mukavaa. Näin tuttuja ja työllistin asiantuntijoita kysymyksilläni. Kaiken kaikkiaan kiva ja antoisa päivä!

Nyt paluu arkeen ja suunnitelmien kimppuun.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio